lettergrootte wijzigen
14 sep 2017

Inspiratiecafé Gezondheid Centraal aan de Waal

Het Inspiratiecafé Gezondheid Centraal aan de Waal trapt af met een lezing van adviseur publieke gezondheid/preventie Chantal Walg. Als gezondheidswetenschapper maar ook als verpleegkundige heeft zij binnen verschillende onderdelen van de gezondheidszorg ervaring opgedaan. Chantal Walg is ook de auteur van het boek 'Gezondheid Centraal: opschudding in de gezondheidszorg' over een samenleving die toe is aan een andere manier van denken over gezondheid en gezondheidszorg en de opschudding die nodig is om dit te bereiken.

Na de lezing zal Barbara de Meijer van de GGD Gelderland Zuid de aanwezigen kort meenemen door de uitkomsten van de gezondheidsmonitor. Vervolgens zijn er drie workshops waar de aanwezigen aan kunnen deelnemen.

Het Inspiratiecafé dat plaatsvindt op donderdag 14 september van 19.30 tot 22.00 uur in MFA 't Hart in Ewijk, is gratis te bezoeken. Wel wordt de organisatie graag op de hoogte gesteld van uw komst. Via gezondaandewaal@gmail.com kunt u laten weten dat u aanwezig zult zijn.

 

Gezond aan de Waal

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier