lettergrootte wijzigen
20 nov 2017

Informatiebijeenkomst 'Omgaan met dementie'

Heeft uw partner of één van uw ouders dementie? Of bent u op een andere manier betrokken bij iemand met dementie? En wilt u meer grip krijgen op het veranderde gedrag? Dan kunt u de informatiebijeenkomst 'Omgaan met dementie' bijwonen. Deze bijeenkomst vindt plaats op maandag 20 november van 19.30 tot 22.00 uur in MFA 't Hart in Ewijk (Den Elt 17, Ewijk).

Sharon Tjon (directeur van Home Instead Thuisservice Nijmegen) verzorgt deze informatiebijeenkomst op indrukwekkende wijze: elke keer zijn mantelzorgers erg enthousiast over de praktische maar ook positieve en hoopvolle benadering van de alledaagse uitdagingen waar zij mee te maken krijgen.

Naast deze informatiebijeenkomst worden er ook cursussen gegeven (zie elders deze agenda). Het verschil tussen informatiebijeenkomst en cursus zit 'm in de lengte van de bijeenkomst (één of twee avonden) en de grootte van de groep (de cursus is voor maximaal 20 deelnemers, de informatiebijeenkomst heet een grotere groep welkom).

De informatiebijeenkomst in MFA 't Hart is kosteloos bij te wonen. Aanmelden is wel noodzakelijk. Dat kan via het Steunpunt Mantelzorg bij Perspectief: info@stg-perspectief.nl of telefonisch via 024-67 50 939.

Steunpunt Mantelzorg.png

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier