lettergrootte wijzigen
02 okt 2018

Blijf op de been!

Oktober is valpreventiemaand. Daarom organiseert Beuningen Samen in beweging drie interactieve bijeenkomsten onder de noemer Blijf op de been! Tijdens die bijeenkomsten, die plaatsvinden in De Tinnegieter, staat de vraag centraal: hoe kun je gezond op de been blijven? Onder begeleiding van ervaren fysiotherapeuten wordt er gekeken naar wat gezond bewegen betekent voor iedere aanwezige en hoeveel iedereen per week beweegt. Of u in het verleden weleens(bijna) bent gevallen. Wat de reden hiervan was en hoe u in de toekomst de kans zou kunnen verkleinen. Waarom het trainen van kracht en balans van belang is om op de been te blijven en om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven functioneren. Ook worden er tips gegeven en oefeningen doorgenomen en er wordt verteld welk beweegaanbod er in de gemeente Beuningen is en waar u informatie hierover kunt vinden. 

De bijeenkomsten zijn voor iedereen die gezond op de been wil blijven en vinden plaats op dinsdag 2, 9 en 23 oktober (per bijeenkomst wordt een bijdrage van €2,- gevraagd. Er wordt om 14:00 uur gestart en rond 15:15 uur afgesloten. Na afloop is er de mogelijkheid om op eigen kosten een kopje koffie of thee te drinken. U bent niet verplicht om aan alle bijeenkomsten deel te nemen. Gemakkelijk zittende (schone) schoenen worden aangeraden. 

Locatie: Sportzaal de Tinnegieter; Leigraaf 2, 6641 DH Beuningen

Voor meer informatie en inschrijven: Fysiotherapie De Hofstede – DBB, Petra Schuivens en Nicole van Benthum (beiden fysiotherapeut), T 024-6751804 of info@dehofstedebeuningen.nl.

2017_EVV_valrisico65plus_thuis.png

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier