lettergrootte wijzigen
30 mei 2017

Ouder worden: waar ben ik bang voor?

De bijeenkomst met de titel Ouder worden: waar ben ik bang voor? is de tweede in een reeks van drie over zinvol leven en waardevol sterven, georganiseerd door de Vereniging van Senioren Beuningen. Annemarieke van der Woude, verbonden aan de Universiteit Nijmegen, verzorgt de lezing van deze bijeenkomst. Er wordt echter afgetrapt met een fragment van de tv-uitzending Kijken in de ziel, over mensen die in de laatste levensfase verkeren. Vervolgens is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over vragen als: wat zou voor mij de grens zijn? Wat wil ik niet (meer) meemaken? Ook het thema zelfbeschikking komt aan de orde. Wat zou mijn keuze van levensbeëindiging betekenen voor mijn naasten? Welke invloed heeft de samenleving op deze wijze van denken? Ben ik het nog wel waard er te zijn?

De bijeenkomst, bestemd voor alle ouderen in Beuningen, Ewijk, Weurt en Winssen, vindt plaats op dinsdag 30 mei van 14.00 tot 16.00 uur in de Soos van de Lèghe Polder te Beuningen. Aan het bijwonen van de middag zijn kosten verbonden (€ 5,00).

Interesse? U kunt zich inschrijven via secretariaat@seniorenbeuningen.nl. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Fons Mentink tel. 06-53 94 87 89.

Euthanasie

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier