lettergrootte wijzigen
28 mei 2020

Alzheimer Café op tv

Op donderdag 28 mei om 18.00 uur is op de lokale omroep RN7 het eerste Alzheimer Café op tv te zien. Het programma zal daarna ieder uur herhaald worden tot de volgende dag. Een YouTube link is er nu nog niet, maar volgt.

Het Alzheimer Café op tv is bedoeld voor alle bezoekers van alle Cafés die binnen de afdeling Regio Nijmegen worden georganiseerd en verder voor iedereen die geïnteresseerd is. Gespreksleider Loesan Peters gaat in gesprek met Jurgen Claassen, geriater in het Radboud-ziekenhuis. Het gesprek gaat over hoe je het beter kunt volhouden thuis, nu het Corona-virus de samenleving, de zorg en alle mensen om ons heen zoveel beperkingen oplegt. Het is voor iedereen een interessant gesprek dat inzichten geeft. Ook komt Jurgen Claassen met veel praktische tips. 

Bent u bezoeker van het Alzheimer Café gemeente Berg en Dal, Alzheimer Café Beuningen, Alzheimer Café Dukenburg en omgeving, Alzheimer Café Heumen/Mook en Middelaar, Alzheimer Café Nijmegen, Alzheimer Café Wijchen en omstreken, ga dan donderdag 28 mei om 18.00 uur kijken! De uitzending is het kijken meer dan waard, ook voor mensen die het Alzheimer Café nog niet bezocht hebben maar het misschien wel overwegen.

 

Alzheimer Café Beuningen (1)

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier